Stiri

In era internetului viteza informatiei este capitala si poate sa faca diferenta. Companiile cheltuiesc milioane de euro pentru cercetare si dezvoltare, iar informatia corecta si rapida poate schimba ierarhiile. Mass Media actuala (New Media) a devenit foarte dinamica, iar stirile circula acum cu viteza luminii cu ajutorul internetului
Cred ca va dati seama cat de important este sa fii bine si la timp informat.
Discard.ro este o platforma online gratuita care va pune la dispozitie ultimele stiri online updatate la fiecare minut. Asfel te tine in contact direct cu realitatea politica, economica, sociala, tehnologica, sport, actualitati, sanatate, timp liber, horoscop, etc
Site-ul va prezinta stiri de ultima ora in flux continuu, preluate din zeci de surse de incredere. Stirile pot fi preluate si in sistem RSS pentru cei interesati.
Acum nu mai trebuie sa stai pe zeci de site-uri web in cautare de stiri prospete !

Cel mai important lucru pe care il ofera internetul publicisticii este cu siguranta interactivitatea. Acum poti publica articole si alte materiale online in cateva momente. Deasemenea pot fi postate comentarii la articole de catre useri, care pot interactiona astfel in mod activ cu autorii sau alti cititori. Alte optiuni ar fi: votul online, recenzii, forumuri, social media, bloguri, directoare de articole si social bookmark.

Cand descoperi un material interesant pe net esti tentat sa “salvezi link-ul” si sa-l impartasesti si altora. Este ceea ce se numeste Social Bookmark.
Colaborarea este foarte importanta, dar si eficienta intr-o comunitate. Sistemul este foarte simplu: de cate ori gasesti un website interesant sau o pagina web deoasebita, postezi aceste linkuri online pentru a fi “descoperit” si de alti useri sau vizitatori.

Leave a Reply