Blog

Daca vrei sa ai propriul tau jurnal online iti recomandam 2 variante:
1) Daca ai propriul tau domeniu si vrei sa-ti faci un blog, atunci ai nevoie de un hosting care sa gazduiasca domeniul tau si sa instalezi o platforma de bloguri. Noi iti recomandam platforma WordPress care este cea mai performanta si absolut gratuita. Aceasta varianta presupune niste cheltuieli (achizitionare domeniu si plata lunara hosting) si ceva cunostinte. Este mai simplu decat iti imaginezi !
2) Poti avea blogul tau ca subdomeniu al unui domeniu care permite mai multi utilizatori (WordPress Multi User). Sunt asa numitele platforme de bloguri gratuite care permit utilizatorilor sa se inregistreze si sa aiba blogul lor absolut gratis. In aceasta varianta nu va costa nici hostingul nici subdomeniul, iar cunostintele necesare sunt minime.

Partenerul nostru media este TodayNewspapers.net care ne ofera resurse web despre noutatile din Mass-Media si New-Media, precum si articole si informatii foarte valoroase si interesante. Acest site este interactiv deoarece cititorii pot propune materiale si pot comenta articolele deja postate online. Contribuie si tu pentru un continut de calitate !

O alta resursa web foarte folositoare este blogul ursacescu.com unde puteti citi sfaturi si recomandari online despre cum se poate promova in mod etic un site pentru a castiga vizibilitate online si notorietate si despre optimizarea SEO pentru motoarele de cautare.

Leave a Reply