Articole

Unul din mijloacele de promovare online si de optimizare SEO a unui site web este publicarea de articole online cu referire la promovarea unui site sau unei afaceri. Aceasta este o metoda etica de optimizare SEO fiind agreata si de Google. Metoda este simpla:
– scrie un articol original si interesant despre afacerea pe care vrei sa o promovezi
– insereaza in titlu si continutul articolului cuvinte si fraze cheie fara sa abuzezi
– acolo unde este posibil postati si link-uri catre site-ul dvs cu “texte ancora”
– verificati ca articolul sa fie scris corect din punct de vedere gramatical
– trimiteti articolul la un director de articole sau la alt site care publica articole gratuit

Noi va recomandam platforme de directoare de articole care publica articole originale si de calitate. Este important ca un director web sau de articole sa beneficieze de editori care sa verifice si sa evalueze materialele inainte de a fi postate, pentru a asigura un continut original relevant si de calitate. Nu orice link sau articol postat aduce beneficii.

Deasemenea insistam ca materialele publicate sa fie diferite pentru fiecare postare in parte. Google “iubeste” continutul nou si original nu zeci de pagini trase ca la indigou. Munca de copywriter implica creativitate si originalitate, lucruri apreciate si de motoarele de cautare in general. O alta recomandare in acest sens ar fi si publicarea de articole online pe platform online www.TheArticleBase.com, care promoveaza doar articole cu continut unic si interesant, folositoare pentru useri, vizitatori si public cititor in general.

Leave a Reply