Care este cel mai bun Director Web ?

Daca cauti pe net vei gasi sute de directoare web. Unele sunt gratuite, iar altele cer bani pentru afisare sau link reciproc. Cum putem alege dintre atatea variante. Cel mai important este ca acestea sa promoveze doar continut original si de calitate. Nu orice link propus trebuie automat postat online. Userii trebuie sa gaseasca doar resurse valoroase publicate. Editorii au rolul de a selecta si evalua materialele trimise.
Deci, care este directorul tau web favorit ?

2 thoughts on “Care este cel mai bun Director Web ?

  1. Editor

    Dupa parea mea cel mai bun director web este http://www.superstore.ro pentru ca are in spate platforma phpMyDirectory care mi se pare cea mai puternica si mai performanta. Directorul este foarte selectiv cu link-urile postate, doar continutul valoros si interesant este publicat online. Recomandarea mea este ca atunci cand trimiti un link, sa ai un titlu relevant si o descriere a website-ului tau de minim 300 de caractere, fara a abuza de cuvinte sau fraze cheie.

  2. admin Post author

    Probabil asta este si explicatia pentru care directorul http://www.superstore.ro are destul de putine link-uri afisate. Selectia este foarte dura fata de alte directoare care afiseaza mii de link-uri de doua parale cu descrieri de juma’ de rand. Sper sa vina si momentul cand calitatea sa fie preferata cantitatii pe net.

Comments are closed.